dinsdag 8 september 2009

Taart of cake

Vandaag ben ik de hele dag thuis geweest. Eerst uitgeslapen en er pas uitgegaan toen ik echt geen zin meer had. Heel rustig ontbeten en uitgebreid gedouchd.

Daarna boodschappen gedaan en ingredienten voor een nieuw recept gehaald en een pak koopmans appeltaartmix voor appeltaart. Logisch zou je zeggen ,voor appeltaart, maar tijdens het 'maak-proces' bleek dit anders uit te pakken. Ik heb het vermoeden dat er in het pak koopmans voor appeltaart, een cake-mix zat. Alle ingrediƫnten die je naast het pak nodig hebt had ik gekocht en in de juiste volgorde en hoeveelheid toegevoegd aan de mix (uit het pak). Nou, ik kreeg geen deeg, maar een soort blubber dat verdacht veel op cakebeslag leek. Ik heb me maar niet laten kennen en het zo goed en kwaad als mogelijk in de taartmix voor appeltaart gedrappeerd. Een mooi streepjespatroon over de appeltjes kon ik wel vergeten, maar ik besloot er maar kruimeltaart van te maken ...

Hij smaakt best lekker de appelcaketaart..vooral naar cake eigenlijk. Dat er in het pak voor appeltaart mix voor cake zat is erg onwaarschijnlijk maar ik sta tegenwoordig nergens meer van te kijken. Ik evalueer wel even met de HBES-bakkers wat er fout is gegaan.

Naast het taart-bakken ben ik mezelf gaan leren hoe je een digitaal fotoboek kan maken. Best lekker om mee bezig te zijn. De fotograaf van de bruiloft maakt een fotoboek, maar van het feest 's-avonds en van de nemsen met de kopjes wilde ik zelf ook even wat uitproberen.

Ik heb me niet verveeld vandaag in ieder geval en even lekker uitgerust, met mijn hoofd bij mijn oma. Het bizarre is dat ze vanmorgen weer even bijkwam en vroeg om vla..ook zei ze dat ze wist dat iedereen er was geweest. Eenmaal wakker heeft ze ontzettend veel pijn. Ze heeft weer een spuit gekregen en zal aan een slaappomp gaan..Voor zover ik het allemaal begrijp wordt ze heel langzamerhand steeds verder in slaap gebracht.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Geweldig, zelf taart bakken..!!
Als hij toch maar goed smaakt, is het toch prima...!!
Fijn zo'n dag, lekker aanrommelen zo met je eigen gedachten.
Sterkte met oma, meis.
Voor vandaag ook weer een fijn dagje.

Esther zei

Sterkte met je oma.....het klinkt niet goed ;(

Liefs Es