zaterdag 19 september 2009

Yeah

Yeah gisterochtend hebben we heel relaxed ontbeten en onze spullen gepakt en zijn we weggereden richting de ' Dents du Midi' om te beginnen aan het ' voorstukje' van de hoogste top van deze bergen ruim 3200 m). Gisteren hebben we 600 meter geklommem naar de ' slaaphut', ongeveer twee uurtjes lopen. We waren er om 1500 uur ongeveer. Toen hebben wel lekker buiten gezeten, in de hut gegeten en op tijd gaan slapen om de toch van vandaag te kunnen maken.

Vanmorgen stond er 1400 meter stijgen op het programma. We vertrokken om 7.30 en het was een supermooie tocht, maar ook erg zwaar. Fysiek kon ik het goed volhouden, maar er zaten ontzettend lange steile stukken bij met veel stenen en gruis. Het was pittig maar ik heb het weer gehaald en het was een supergezellige dag. We waren om 1900 uur 's-avonds weer beneden bij de auto, hebben lekker gegeten met zijn allen en zijn toen weer naar huis gegaan.

Eenmaal thuis met mijn teen in een voetenbad gezeten want die heeft het zwaar te verduren gehad. IK heb genoten, het is hier supergezellig en ik ga nu heerlijk slapen en hopen dat ik morgen een beetje kan lopen en niet teveel spierpijn heb ;)

Morgen volgen nog wel wat foto's van de tocht.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Geweldig, deze klus heb je maar mooi weer geklaard!!
Voor vandaag opnieuw weer een fijne dag..!!

Ibella zei

Wat klinkt dat geweldig, ik doe het je niet na. Ik hoop dat de spierpijn meevalt en er nog wandelingen te lopen zijn. Fijne dagen en geniet ervan.
Liefs Ibella

Unknown zei

Wat geweldig dat dit je is gelukt!
Petje af hoor.
Nog fijne dagen!