vrijdag 11 september 2009

Popstars

Vandaag heb ik voor de verandering weer eens rustig aan gedaan. Uitgeslapen. Ja alweer ;) Even gesport en daarna geluchd met een collega. Alles gaat zijn gangetje er gebeurt niet veel, maar ik vind het wel even goed zo. JW heeft een lange werk dag gehad vandaag dus ik heb hem maar even goed verzorgd en het hele huishouden gedaan. Daarna hebben we samen popstars gekeken. Geen briljant programma, wel lachen en lekker makkelijk. Ik keek er ook altijd naar toen ik heel ziek was samen met JW. Het was een enorme afleiding toen.

Het weekeind hebben we ook niet heel veel plannen. Ik wil sowieso even bij mijn ouders langs en misschien nog even bij mijn oma kijken, hoewel ik dat ook wel moeilijk vind.

1 opmerking:

marjolijn zei

Heerlijk toch, meis.
Soms is het ook gewoon even nodig, om lekker rustig aan te doen.
En lekker uit te slapen(ik ben er soms jaloers op).....HEERLIJK TOCH..!!
Goed weekend.