vrijdag 4 september 2009

Sauna relax dagje

Morgen gaan JW en ik lekker een dagje naar Fontana. Van familie van mij heb ik twee bonnen kado gekregen die we morgen mooi kunnen gebruiken. Lekker even een dagje badderen, sauna's ,ontspannen en lekker eten.

Ik had het eerder op mijn blog over' vieren' dat ik een jaar kuka heb. Euhm vieren klinkt best gek, ik kan beter zeggen dat ik blij ben dat ik een jaar na de diagnose in staat ben om met een goede kwaliteit van leven samen met JW nog zoveel te doen. Ook al is het niet altijd makkelijk om te leven met de kuka, de dingen die ik nu doe had je mij een jaar geleden niet wijs kunnen maken.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Lekker genieten vandaag....!!!
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Lieve Caroline,

Raar he dat het al een jaar is, leven met je kuka. Maar je hebt laten zien dat je een sterk "wijf" bent en ook dat je een sterke geest hebt. Samen met een portie wilskracht en je liefhebbende echtgenoot blijk je nog ver te kunnen komen. Gisteren zei ik nog tgen mijn collega's dat ik hard op weg om gewoon chronisch patiƫnt te blijven/worden en dus nog heel wat jaren mee te kunnen hobbelen. Dat zie ik jou ook nog doen.
Live is beautiful and strong! So live it en enjoy.
Veel liefs, Marjo

Sandra zei

Hai Karinolina,

Dat 'vieren' dat snap ik wel hoor, het is toch iedere keer weer een verrassing te constateren dat je er nog bent!
Dus ga vooral zo door meid!
Liefs,
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl