woensdag 20 april 2011

Bril

Vannacht niet echt een goede nacht. Ik werd wakker van een super verstopte neus, ik hoorde het gewoon kraken in mijn neus. Ik heb vanmorgen uitgeslapen en stond op voelde me echt lamlendig, een beetje een grieperig gevoel. Mijn ogen rood en tranerig, een loopneus.

Toch maar mijn zinnen verzet en me aangekleed. Het is veel te mooi weer om binnen te zitten. Ik heb de tuin-ligstoel buiten gezet en lekker op het terras gezeten/gelegen. Nog wel even op de fiets naar de boekhandel omdat ik graag het boek van Martin Bril wilde hebben. Het boek vertelt over hoe hij met zijn ziekte omging. Het is twee jaar na zijn dood door zijn vrouw uitgebracht geloof ik. Ik las altijd met veel plezier columns van Martin Bril, ik lees 'hem' dus graag en nu hij over het leven met zijn ziekte een boek nalaat is het des te interessanter om te lezen voor mij.

We gaan nu nog even buiten zitten, de buitenkachel is weer aan !

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, het is zeker veel te mooi om binnen te zitten.
Geniet er nog maar lekker van meis, volgende week schijnt het weer anders te worden.
Maar deze mooie week hebben we dan toch mooi te pakken.
Maak er vandaag ook een mooie dag van.

Anoniem zei

Hopelijk voel je je vandaag weer beter.
Ik ga het boekje van M Bril ook kopen.

fijne dag vandaag, gr. Monique