donderdag 21 april 2011

Lekker loungen

Zo wat een lekker dagje zeg. Ik heb nog wel wat last van mijn hooikoortsklachten, maar heb me er zoveel mogelijk overheen proberen te zetten. Vandaag hebben we een lounge-set voor in de tuin gehaald. Ik zit nu heerlijk onderuitgezakt op de loungebank in de tuin. Echt superrelaxed.
Vanmiddag heb ik samen met JW de terrastegels schoongeborsteld. JW moest aan het einde van de middag naar Amersfoort en ik wilde alleen verder gaan, maar dat was toch even iets teveel werk.

Morgen ga ik weer voor de Avastin-kuur. De tijd vliegt. Van de pasen maken we geen grote happening. We hebben een verjaardag en ik denk dat we vooral lekker gaan genieten van het mooie weer in de tuin. Barbecuen staat sowieso op het programma.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Succes vandaag..!!
En dan op naar fijne paasdagen.
Lekker genieten van alles.