vrijdag 8 april 2011

Paris in de lente

Zooo we zijn in Parijs! Vanmorgen om 08:30 vertrokken en we waren er om 15:30. We hebben ingechecked en zijn meteen de metro ingestapt, even in de omgeving van het Centre Pompidu gewandeld en toen gegeten. Morgen hebben we echt wat meer gepland, een wandeling door de wijk Marais, een bezoek aan de Jardin du Luxembourg, Montmartre..
Het wordt mooi weer (is het ook al vandaag), de Francaises lopen al in rokjes.. Daar had ik nog niet echt aan gedacht die mee te nemen;-)
Het is wel even wennen zo zit je thuis en zo in de volle hectiek van Parijs. Ik kijk mijn ogen uit in de metro en de stad. Wat veel verschillende mensen, wat een drukte en wat een bijzondere sfeer. Parijs is leuk en ik ben bij dat ik het nu ook nog eens kan bezoeken in de lente.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Geniet maar lekker meis..!!
Het blijft nog zeker een paar dagen lente, ook in Parijs.
Veel plezier.

Jaz zei

Oh, Wonderful! Good for you! Wishing you good health, great weather, and loads of adventure in Paris!

Happy spring!

millhill zei

Volgens mij kun je prima rokjes kopen in Parijs, verwen je zelf! Veel plezier nog!

Stephanie from Seattle zei

Have a grand time in Paris! Please eat some pastry for me, chocolate too. And wine. And shop.