zondag 24 april 2011

Anderen

Zojuist lekker gegeten in Anderen, een plaatsje in Drenthe. Vanmorgen lag het helemaal niet in de planning om nog weg te gaan, maar aan het einde van de middag werden we op het idee gebracht door de ouders van JW. Het was een mooie afsluiter van een mooie dag.

We hebben niet zoveel bijzonders gedaan overdag. Wat klusjes in de tuin , lekker ontbeten in de tuin en van de zon genoten. Ik heb me goed ingesmeerd, want de zon die brandde er behoorlijk op. Ik kreeg gewoon een vakantiegevoel de afgelopen dagen, helemaal met de geur van zonnebrandcreme!
Morgen nog een mooie dag en de verjaardag van R. Het zoontje van de zus van JW. Hij wordt 4.

Volgens mij wordt het weer dan even wat minder zonnig, ik hoop dat dat mijn humeur niet zo zal zijn. Dit buitenleven bevalt me wel.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Proficiat met de jarige Job..!!
Toch fluiten de vogels nu een vrolijk concert voor weer een mooie dag.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Blijf best nog wel mooi weer misschien een klein regen buitje maar dat is goed voor de tuin tegen het weekend loopt de temperatuur weer op. Dus blijven genieten. Renée