zondag 3 april 2011

P. 1 jaar

We zijn weer terug van een heerlijk weekeind. We zijn enorm verwend in de sauna in Hesselerbrug. We bestelden een toetje om te delen en we kregen een mega-coupe voor wel 4 personen haha, een superlekker ontbijt met alles erop en eraan en ik heb ook erg genoten van mijn gezichtsbehandeling. Ik was daar nooit zo van, maar het heeft echt geholpen om mijn huid wat gladder en minder droog te krijgen. Mijn huid ziet er nu veel beter uit.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Vanmorgen zijn we nog even in het bubbelbad geweest en hebben 1 rondje sauna gedaan en daarna gingen we naar de verjaardag van Pepijn. Het was ook wel genoeg sauna, ik had nog wel langer kunnen blijven om te relaxen, maar de sauna is ook wel vermoeiend en ik had ook wat last van mijn darmen.

Pepijn is alweer 1 jaar geworden. Ik weet nog zo goed dat ik bij de bevalling was. Nu zijn we alweer een jaar later. Het is echt een superlief kereltje. Lekker bijgetankt en uitgerust dus dit weekeind, ik kon deze opkikker wel even gebruiken.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Goed zo, dat zijn de dingen die er toe doen.
Lekker genieten, van alles wat mogelijk is.
Fijne maandag meis.

Anoniem zei

even kijken of het nu lukt een berichtje te sturen

Anoniem zei

Nou ja zeg....na weken is het weer gelukt een reactie te plaatsen!

Daarom doe ik ook zo graag een wellness weekend, ik voel na na die verwennerij ook weer zo fris en vrolijk.

Vorig jaar hebben een auto vakantie gedaan in zwitserland en hebben we alleen welness hotels genomen, HEERLIJK.
Dit jaar doen we dit weer maar dan door Frankrijk is de bedoeling.

Wat vliegt de tijd, Pepijn alweer één jaar. Ik wilde dat ik vadertje tijd maar even stil kon zetten .

Groetjes Monique

Anoniem zei

Heerlijk zo een weekend, geeft weer wat energie. Alvast heel veel voorpret voor het weekend Parijs en woensdag sla je gewoon over maak er maar een extra dinsdag van.
Renée