vrijdag 22 april 2011

Kuur 5

Het loungen gaat prima, zeker met een houtkachel in de tuin. Ik zit nu zelfs nog buiten bij de kachel na 23:00 uur. Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind dit weer, maar wel merk dat ik enorme last krijg van hooikoortsklachten. Echt een lamlendig gevoel, traanogen, loopneus. Ach ik heb het al tig keer geschreven. Vandaag heb ik oogdruppels gehaald, ik hoop dat het gaat werken.

Vanavond voor het eerst weer gebarbecued sinds het mooie weer.

Vanmorgen weer een onderhoudskuur gehad en gelukkig was het het infuus in 1 keer raak. Dat is het enige waar ik tegenop zie, het prikken, omdat het nogal eens wat pogingen kost. Ik had gelukkig iemand die rustig en beheerst te werk ging. Over drie weken weer een kuur. IK heb er al weer 5 opzitten.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker genieten meis, de komende dagen blijft het ook nog mooi weer..!!
Hoop dat de oogdruppels goed gaan werken.
Fijne dagen.

Anoniem zei

Flink balen zo met die hooikoortsklachten. En zolang er geen regen gaat vallen zal het nog wel even aanhouden. Pfff alweer 5 kuren verder. Vind dat je je er wel goed doorheen slaat!! Je bent een kanjer. Voor jullie hele fijne en vrolijke Paasdagen. xxx Karin

Anoniem zei

Moet jij nou blijven kuren of houdt het ook een keertje op?
Ik wens jou ook hele fijne dagen. Wij gaan met de pasen BBQ-en ;) Een keertje wat anders
XXX Es