maandag 18 april 2011

Alweer sporten

Vanmorgen alweer gesport. Ik moet me er nog wel echt toe zetten, maar ik merk wel dat het me goed doet. Ik geniet er van dat ik nog wat kan, werk aan mijn conditie, ben er even uit en krijg wat meer vertrouwen in mijn lichaam. Ik moet wel oppassen dat ik niet teveel energie verspil, maar tot nu toe krijg ik juist energie en ik eet wat extra. Het helpt wel mee dat JW nu ook aan het sporten is. Samen voelt wat prettiger en ook gezelliger.

Vanmiddag ben ik weer naar creatieve therapie geweest. Ik was twee weken niet geweest en ik heb me weer lekker uitgeleefd.
Ik ben in ieder geval actiever dan een paar weken geleden. Het is toch gek wat gezelschap en mooi weer met je kunnen doen.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Goed gezelschap en de zon doen altijd wonderen.
Vandaag nog maar zo'n dagje.
Geniet er volop van meissie..!!

Esther zei

Die vitamine D hebben we gewoon heel lang gemist en vooral wij hebben dit zo nodig ;)
Nog gefeliciteerd met je mams
XXX