maandag 4 april 2011

Altijd wat

Ik liep al een paar dagen rond met een beetje onbestemd gevoel onderin de buik. Ik heb zo vaak vage klachten en vaak wijt je iets aan een behandeling. Het zal wel een bijwerking zijn, soms heb je geen zin om te piekeren over iets wat je voelt en ga je dus gewoon lekker door met leven. Gisterochtend in de sauna , tijdens het heerlijke ontbijt kreeg ik echt last van mijn onderbuik. Geen prettig gevoel en ik dacht dat het wel van de Avastin zou zijn. Lekker in het bubbelbad , warm water en het ging wel weer.
Gisteravond werd het echt veel erger, een zeurderige pijn niet meer te negeren en ik herkende het ook en dacht; volgens mij heb ik blaasontsteking. Met een warme kruik in bed gegaan om het gevoel in de onderbuik te verzachten.

Vanmorgen heb ik meteen de huisarts gebeld, ik kon mijn urine meenemen en meteen laten testen of het een ontsteking was. De assistente kon het meteen voor me checken. 'Dat is overduidelijk 'zei ze. Nu zit ik dus aan de antibiotica. Gelukkig weet ik waar dat nare gevoel vandaan komt en was het dus ook gewoon echt een blaasontsteking. Vrijdag heb ik ook al urine moeten inleveren bij de onderhoudskuur, maar dat zal wel alleen gecheckt zijn op eiwitten.

Goed, ik hoop dat de medicijnen snel aanslaan, want ik heb er wel echt last van. Sjonge wat kan dat vervelend zijn. De kuur duurt vijf dagen , dus ik hoop dat ik in Paris weer klachtenvrij ben.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja ook dat kan je overkomen, gewoon een blaasontsteking. Hopelijk werkt de AB snel, en ben je voor Parijs weer klachtenvrij.
Het gaat druk worden in Parijs het komende weekend, want er wordt ook de marathon gelopen door duizenden deelnemers.
Maar Parijs is groot genoeg voor veel mensen, en ook gezellig met veel mensen.
Beterschap meissie.

Anoniem zei

Net wat je zegt... gelukkig een gewone blaasontsteking.

Gelukkig ontdekte je dit nu en niet in Parijs want dat zou echt niet handig zijn met die frande taal (tenminste...voor mij niet)

Hopelijk slaat de kuur nu al aan.

Groeten Monique