dinsdag 12 april 2011

Tweede hands spullen

Vandaag de boel weer een beetje opgeruimd en in de middag samen met JW, zijn vader en R. (het zoontje van de zus van JW ) naar Musselkanaal gereden waar JW zijn auto in onderhoud heeft. Het was wel wel lachen. R is nogal een bijdehand ventje en terwijl JW wachtte op zijn auto zijn we even 'Musselkanaal' ingelopen. Ha ha een super bijzonder winkeltje bezocht, het leek wel een mini-vlooienmarktje. Allemaal wat oudere spullen die verkocht werden, tweedehands spullen en vooral veel tweede hands speelgoed. R. vond het geweldig. Zo kom je nog eens ergens als je even moet wachten in een afgelegen Gronings dorp.

Tussen de bedrijven door nog een paar keer naar de wc moeten rennen, mijn darmen zijn wel van slag af en toe. Morgen komt mijn moeder, ze neemt AS en P. mee.

Ik had graag wat foto's van Parijs gepost, maar helaas de card van de camera lijkt overleden. De laatste foto's zijn dus mislukt. Gelukkig hebben we nog wel wat film, maar dat is nog niet gemonteerd.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Jammer dat de foto's mislukt zijn, maar gelukkig hebben jullie nog wat filmpjes.
Tja , enige oplossing nog een keertje terug naar Parijs voor nieuwe foto's..!
Fijne dag vandaag.

Ellen Vergouwen zei

Hey Karin,

Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad in Parijs!!
Toen wij terug kwamen uit Thailand had ook de sd-kaart van de camera het begeven. Wij hebben, op 3 na, nog wel alle foto's kunnen "terughalen" met een recovery-porgramma wat we gevonden hadden via Google (gratis download). Weet de naam van het programma ff niet meer, maar ik denk dat je een heel eind komt als je zoekt op "herstellen foto's Sd-kaart". Wie weet lukt het jullie ook wel, succes!!

Grtz Ellen

Anoniem zei

Oeps, ik loop een beetje achter,las op hyves ineens dat je naar Parijs bent geweest.
Weer bij gelezen,wat heerlijk dat jullie het leuk hebben gehad,en lekker weer.
Wel jammer van de foto's!
En jeetje wat vliegt de tijd,je neefje alweer 1 jaar!
Lijkt veel korter dat je schreef over zijn geboorte.
Groetjes Hendrike