woensdag 6 april 2011

Terrasje in de zon

Vandaag heb ik een gesprek gehad met twee medewerkers van het programma Over mijn Lijk.

Ze hebben mij benaderd via mijn blog. Er is nog helemaal niets afgesproken. Zowel niet van mijn kant als die van hun. Het was een open gesprek over wat ik kon verwachten en zij hebben gezien wie JW en ik zijn. Ik moet het allemaal nog een beetje op me in laten werken wat ik ga doen als ze mij zouden willen volgen. Het waren in ieder geval prettige mensen om mee te spreken en ze waren niet 'pusherig'ofzo.
Ik heb het programma altijd wel gekeken en vind het wel heel bijzonder en met respect gemaakt. Ook is het bijzonder om iets van jezelf op die manier na te laten.
Goed, ik weet verder nog niet wat ik er mee wil, wat zij er mee willen en wat er van komt.

Dat was in de ochtend en vanmiddag heb ik met JW nog even een informatieboekje over Parijs gekocht. We zijn er al een keer geweest en hebben toen in 2 dagen de highlights gezien. Ik ga maar eens even kijken met JW wat we nog willen zien en ik hoop ook lekker ergens op een terrasje te kunnen zitten in de zon ;-)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo is het meis, laat het allemaal maar een beetje bezinken.
Leuk om zo vooraf al bezig te zijn met het tripje naar Parijs.
Heerlijk hé terrasjesweer..!!
Fijne dag vandaag.

Joyce Voigt zei

Over mijn lijk, ook wij hebben het altijd gevolgd, raar om te zeggen maar ik vond het een mooi programma en ik heb heel veel respect voor je als je dit gaat doen, niet makkelijk, maar wat je schrijft er blijft nog iets achter... Laat het rustig op je inwerken en de tijd zal leren wat je gaat doen.
Liefs

Esther zei

Ik vind dit best wel moeilijk.....ik heb respect voor al die mensen die hier aan mee doen, maar het lijkt mij zo moeilijk je leven op de tv te zetten.....maar als je dit doet, zijn wij je trouwe fans en hier kun je prachtige over schrijven ;)
Laat de kakels maar schuiven whahahahhahaaaaa