woensdag 13 april 2011

Vrouwenfilm

Best een vermoeiend dagje achter de rug. De kids van mijn zusje waren er met mijn moeder en dan is het druk, maar vooral gezellig. Met AS, P en mijn moeder even gewandeld en natuurlijk moesten we naar de speeltuin. Ik kwam de speeltuin in en een jochie van ik denk 3: He hallo komen jullie ook hier en mevrouw wat heb jij nou voor een kale kop? Ik geloof dat zijn moeder het erger vond dan ik haha. Ik had hem terug kunnen pesten met zijn naam, want hij heette 'splinter' , maar dat heb ik maar niet gedaan hehe ;-)

Vanavond ben ik sinds tijden ook weer naar de film geweest. Gooise vrouwen gezien met L. Best lachen, vooral sommige stukjes, die waren echt wel hilarisch. Echt een vrouwenfilm, die kijk ik wel vaker met L.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Een heerlijk dagje dus, met het kleine spul om je heen, en nog een avondje lachen toe.
Heerlijk..!!
Fijne dag vandaag.

Esther zei

En was de Gooische vrouwen nou echt een aanrader? De serie van Gooische vrouwen heb ik ook nooit gekeken....ja 1 keertje op tv, maar vond er toen niet veel aan