donderdag 28 april 2011

Plopsaland

Ja wat is Plopsaland nou weer..je wilt het niet weten. Een overdekte speeltuin in Dalen, Drenthe. Ik heb echt een soort van kinderweek hehe. Vanmiddag samen met AS, R en de moeder van JW met de kids naar Plopsaland geweest. Het speelparadijs van kabouter Plop, met zijn kabouterdans ( weet je wel) . Alleen mensen met een kind jonger dan 5 zullen misschien weten wat ik bedoel. Maar goed ik liep daar ook rond te rennen vanmiddag samen met de moeder van JW achter R en AS aan.

Het was gezellig. Ik heb erg gelachen om AS en R in de botsauto's en verbijsterd gekeken hoe een pretpark ze helemaal wild maakte. Nu ben ik best moe, maar dat zou ieder niet-ziek persoon ook zijn. Op tijd naar bed en morgen gaan we HJ en F ontmoeten die zijn even in Nederland.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Dus echt even kind geweest samen met de andere kids.
Leuk hoor..!!
Fijn weekend meis.

hendrike zei

Ja, haha, kabouter plop ken ik nog heel goed!Dat keek ik altijd graag mee.
Ach,als je maar een leuke dag hebt gehad!

Esther zei

Mijn kids zijn ouder dan 5, maar wij weten wel wie kabouter Plop zijn hoor.....tot in den treure meegekeken naar de afleveringen op de tven de films op de DVD's. Ik kan mij nog herinneren dat de kabouterdans in 2000 een megahit was, want ik dit toen voor harmonie geschreven enheb dit met een jeugdharmonie-orkest gespeeld. Dat nummer sloeg toen aan als een bom......echt! En al meer dan 10 jaar geleden.In Belgiƫ hebben ze volgnes mij ook twee grote pretparken met de naam Plopsaland.