dinsdag 26 april 2011

Logeetje

Het zoontje van de zus van JW logeert hier. R heeft hier nog niet eerder alleen geslapen dus het was spannend voor hem. Ook voor ons haha. Doel 1 is in ieder geval bereikt, hij is in slaap gevallen. Nu nog doorslapen zonder nachtmerries of andere fratsen.

Ik vind het wel gezellig zo'n spontaan logeerpartijtje.

Overdag was mijn moeder er. Met haar heb ik de berging helemaal opgeruimd. Ik weet niet hoeveel schoenen gesorteerd en opgeruimd, pissebedden verwijderd en overbodige dingen weggegooid. Het was gezellig met mijn moeder, tussen het opruimen door lekker koffie gedronken en geluncht. Volgende week gaan we lekker een paar dagen met mijn ouders naar de Veluwe. Ik hoop dat het weer dan net zo goed is als de afgelopen dagen.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ik hoop dat het allemaal goed gegaan is, met de kleine man vannacht.
Dan hebben jullie ook een goede nacht gehad.
Heerlijk weer zo'n opgeruimde berging!!
Kun je hem weer lekker vol sparen...haha.
Fijne dag vandaag.
En op naar een paar fijne dagen volgende week.