vrijdag 15 april 2011

Sport

Ik ben vandaag weer een drempeltje over gegaan. Ik heb sinds tijden weer gesport samen met JW. Mijn account moest geheractiveerd worden zo lang was ik al niet geweest. Ik kon mijn energie wel beter gebruiken dacht ik. Maar ja van sporten krijg je ook energie en het leidt af, je verbetert je conditie. Vanmorgen de stoute sportschoenen aangedaan en 40 minuten gefietst. Ik moet zeggen dat het wel lekker was. Ik hoop dat ik het een beetje kan voortzetten.

In de middag ben ik nog even in de tuin bezig geweest met JW. Stel je er niet teveel van voor, wat bladeren vegen en grasmaaien. Vanavond nog even opgepast op de kids van de zus van JW. Meer dan genoeg gedaan dus vandaag. Ik verheug me op een weekeind met mooi weer.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Dat is lekker in beweging geweest..!
Het wordt een heerlijk weekend, de vogels fluiten al volop.
Geniet er volop van..!!