zondag 2 mei 2010

Zin in Istanbul

Een lekker zondagje waarin we even opgepast hebben op R en N , de kinderen van de zus van JW. Met de megatank-kinderwagen zijn we de stad ingelopen en hebben even een Capitoolgids van Istanbul gekocht voor eind volgende week.

Ik heb echt zin in de stedentrip samen met onze vrienden uit Heemstede. Vorig jaar zijn we met ze naar Rome geweest en dat was ook echt supergezellig.

Ik voel me beter dan vorige week, toen reed ik de auto van JW nog half aan flarden ;) Toch is het wel zo dat hoe langer ik ziek ben , hoe zwaarder het me valt. Met elke dag die ik langer heb ben ik heel blij, maar het voelt ook steeds meer als een uitdaging om er het beste van te maken. De komende week zie ik positief tegemoet. Woensdag is JW vrij en aankomende vrijdag vertrekken we al naar Istanbul.

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk meis, goede vooruitzichten..!!
Lekker van genieten.
Veel voorpret voor Istanbul.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Ik heb ook zin in een vakantie maar deze (nog) niet in het vooruitzicht. Wel de musical Mary Poppins, en een dagje Media Park. Ook leuk maar ja....geen vergelijk niet?Heel veel vakantie voorpret gewenst, groetjes Monique.

Anoniem zei

Goh vrijdag alweer???? Wat gaat dat snel ;)
Veel plezier!
XXX Es

Dries zei

Heel veel plezier in Istanbul! Die stad staat al een poosje op mijn verlanglijstje.

Voor zover ik weet de enige stad met een aardbeving bestendige moskee/kerk (Aya Sofia).

Ibella zei

Zo`n 20 jaar geleden heb ik met een groep met tenten door oost Turkye getrokken. dat was al schitterend. In Istanboel zijn we niet meer geweest.
Ik dacht dat ik vanmorgen al wat geschreven had, vergeten zeker, maar ik krijg moeite met je woordverificatie, mijn gebruikers naam en wachtwoord Misschien wordt hier meegezegd je schrijft te veel. Hopelijk lukt het nu wel en ben ik niet teveel verward