dinsdag 25 mei 2010

Ups and Downs

De afgelopen dagen heb ik niet zoveel inspiratie om te schrijven. Ik voel me best goed, heb het niet te druk gehad vandaag en ben vooral lekker thuis geweest. Vanmiddag wat boodschappen gedaan en even naar de IKEA geweest. Een voordeel van thuis zijn is in ieder geval dat ik er op tijden naartoe kan dat het niet zo belachelijk druk is.

Ik heb mijn haar er nog steeds niet afgeknipt. Ik durf het niet en tja ik raak toch weer gewend aan dat halfblonde dode haar. Zo gaat alles met ups en downs het ene moment erger ik me dood en voel ik me zwaar ongelukkig, het andere moment gooi ik mijn kop maar weer in de wind en wil ik niet denken aan alle ziekte-gerelateerde ellende.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zomaar een beetje aanrommelen is ook wel eens fijn.En wat Ikea betreft past de legendarische spreuk wel: Zo heeft elk nadeel, gelukkig dan toch ook zijn voordeel. Ja, dat is ook fijn de drukte daar een beetje ontlopen.
Fijne dag vandaag meis.

Ibella zei

Volgens mij heb ik daar al duizend stappen liggen