vrijdag 28 mei 2010

Best moe

IK ben behoorlijk moe, maar de afgelopen dagen ook laat in bed beland. Vandaag weer een wimpersessie en wenkbrauwsessie gehad. Ik kreeg als reactie de vraag of ik dat niet zelf voor de spiegel kon, maar dat lukt me echt niet, bovendien moet ik mijn wenkbrauwen echt verven in verband met witte haren die er tussen komen.
Verder glijden de dagen voorbij en ik voel me er wel goed bij We zitten nog steeds na te denken wanneer op vakantie en waarheen. De komende maanden zijn redelijk druk met verjaardagen, we hebben nog een bruiloft van goede vrienden, maar een weekje naar zon , zee , strand moet wel gaan lukken nog.

2 opmerkingen:

Jeanet zei

Turkije is je goed bevallen... en daarom raad ik je (nog 's) Kas aan! Kom maar een keertje foto's kijken. Op Youtube staan ook filmpjes over Kas, zag ik. Waanzinnige plek!

Nu lekker slapen!

Marjolijn zei

Nu maar lekker uitslapen, en lekker uitrusten.
Fijn weekend meis.