woensdag 12 mei 2010

Kort..of toch niet

Vandaag naar het Behouden Huijs geweest bij mijn psycholoog. Het was een goed gesprek en we hebben het ook even over mijn haar gehad. Ik maak er wel veel grappen over maar ik baal soms echt van het dode haar en kan er echt niets mee. Zij vroeg waarom ik het niet gewoon heel kort knipte. Ik loop er al een tijd over te denken en misschien dat ik het er wel gewoon radicaal afknip, dit dode haar is niets meer. Gewoon heel kort stekeltjes ofzo...maar ja ik vind dat ook wel weer eng natuurlijk.

Ik denk er deze week nog maar even over na...

6 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat je gesprek goed gegaan is, daar kun je weer even mee vooruit.
Ja, hoor kort kan ook nog.
Ik draag het ook lekker kort, en bevalt me prima.
Als het dode haar weg is krijgen de jonge nieuwe haren ook meer kans om door te groeien.
Succes meis, ben benieuwd.

Anoniem zei

Ja,lastig.
Heb je het al eens heel kort gehad of niet?
Succes met je keuze.

Anoniem zei

o,dat was ik dus,

xx hendrike

millhill zei

Ik ben voor kort! Een collega van mij had net zoals jou heel mooi haar en nu, na de chemos en bestralingen waar ze kaal van werd, heeft ze weer haar eigen haar, heel kort en het staat haar goed. Zal jou ook vast goed staan! Is overigens geen gemakkelijke stap, dat snap ik...

Anoniem zei

Dit is zo moeilijk en zo gemakkelijk voor een ander om maar ff te zeggen dat je het heel kort moet laten knippen. Ik heb zoiets....laat het maar eerst wat langer worden en dan in een goed model. Mijn haar zit nergens naar, maar begint nu iets te groeien....
Doe hetgene wat jij vindt wat jij moet doen en niet een ander
XXX Eds

Ibella zei

Denk er rustig overna, want dat het een grote stap is weet ik. vanaf juni 2009 loop ik al kaal met een paarmaand i haar. dat is er met de laatste bestraling ook afgegaan. Nu groeit het weer. Een paar milimeter dons. nu heb ik ook ,ik wil geen muts meer op en loop in huis gewoon zo rond, doe zoe de deur open, bezoek. Men went er maar aan, want dat heb ik nu ook gedaanJe moet het niet gaan doen en dan met mutsjes gaan lopen of zo en ik geloof dat het jou ook goed zou staan. Succes met het nemen met een beslissing.