maandag 3 mei 2010

Kledingkast

Soms gaan er dagen voorbij dat er bijna niets uit mijn handen komt, dan zit ik vooral achter de laptop , lees een boek of ga met vrienden lunchen ofzo. Vandaag heb ik gesport en daarna had ik creatieve therapie. Nu het echt lente wordt zit ik soms echt in mijn kledingkast te zoeken naar wat ik nou weer aan moet.

Ik heb zoveel kleren die ik echt nooit meer draag. Vanmiddag toen ik even een ander shirt aandeed besloot ik er een paar uit de kast te halen om weg te doen en voor ik het wist lag de hele inhoud van de kast op het bed en ben ik gaan uitzoeken. Het hele bed bezaaid met kleren en toen kon ik niet meer terug wilde ik er vannacht nog in slapen. Ik heb best veel kleren, maar zoveel nooit meer aan omdat ik het niet meer mooi vind, het gewoon vergeet of omdat het niet meer pas. Ik ben een dik uur bezig geweest en toen had ik het ook wel gehad voor vandaag. Wel weet ik weer wat er precies allemaal in mijn kast zit en wat ik nog nog nodig heb voor de komende lente /zomer ( euuh niets dus maar ja ..)

3 opmerkingen:

je zus zei

Tijd om te shoppen dus!
Ik kan niet wachten, maar eerst wat kilo's eraf en dan gaan we helemaal los!

Marjolijn zei

Opruiming houden.....
Dat geeft weer plaats in de kast en nodigd weer uit om een keertje lekker gaan te sjoppen.
Veel plezier meis.

Ibella zei

Shoppen, wat een heerlijk woordmijn zusje komt deze week met haar vriendin, maar zij gaan de stad in, ik shop uit voorraad. Ik ben zo afgvallen en had mijn kleren bewaard onder verschillende maten in dozen de kleine maatjes zijn aan de beurtDus ik heb eeb nieuwe leuke voorraad, veel t-shirts en korte broeken kan ik aan.
Ga jij lekker met je zus shoppn, wanneer de kilootjes er af zijn, maar je moet eest wat mee naar istanboel