zaterdag 15 mei 2010

Waas

Vandaag ben ik de hele dag bij mijn ouders geweest en bij mijn zusje inclusief AS en Pepijn..Gezellig gehad en nog even de stad in geweest. Terug in de auto kei hard muziek geluisterd en nu weer thuis. Eigenlijk niets bijzonders verder, morgen ga ik naar Zwolle met twee vriendinnen die ik nog ken van mijn studietijd lunchen ergens. JW voelt zich gelukkig weer iets beter dus dat is fijn. Ik voel me fysiek goed, mentaal heb ik wel het gevoel dat ik een beetje in een waas leef. Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet,ik vind het wel logisch eigenlijk.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk toch zo'n weekend, lieve meis.
Gewoon lekker doorgaan met genieten.
Iedere fijne dag is mooi meegenomen.
Voor vandaag nog zo'n goed dagje gewenst..!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ook kleine dingen kunnen bijzonderzijn. Vandaag een gezellig dagje met vriendinnen en dan hoop ik dat die waas zich oplost.Dat je de onzekerheidvan je af kunt zetten.
Liefs