woensdag 5 mei 2010

Sauna Peize

Vanmiddag met JW samen in de sauna in Peize geweest. Daar waren we nog niet geweest en het is maar een kwartiertje rijden. Beide hadden we niet zoveel zin in een bevrijdingsfestival. Het was lekker in de sauna, maar ik had mijn hoofd er niet echt bij. Ik voel me leeg en opgejaagd tegelijk en heb weer meer last van mijn huid. Erg rood en geïrriteerd en soms heb ik daar ineens zo de balen van.

Dan baal ik zo van mijn huid die rood is, kleine pukkeltjes heeft, mijn ogen die tranen, de oogranden rood en soms met pukkeltjes en mijn haar is echt een bosje stro. Je kan mij wel vertellen dat ik blij moet zijn met andere dingen dan hoe je eruit ziet, maar soms vind ik het gewoon erg irritant. Nu is een sauna ook niet echt heel goed voor mijn huid,zeker niet de opgieting die we deden. Het was ontzettend heet en ik zag er na afloop zo ontzettend rood uit dat JW echt aan me vroeg of het wel goed met me ging haha.

Niet echt mijn dag dus vandaag en dan ben ik niet echt te genieten..tja ik wil niet altijd met een positieve zin plus uitroepteken eindigen omdat ik niet te depressief over wil komen, maar het is gelukkig echt zo dat ik altijd wel weer de moed bij elkaar kan rapen. Daar sta ik zelf wel eens van te kijken, maar het helpt dat JW er voor me is, dat we straks lekker een paar dagen weg gaan en ik realiseer me uiteindelijk natuurlijk ook wel dat ik blij moet zijn met elke dag die ik heb.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Die "niet"dagen hebben we allemaal, ieder op zijn/haar beurt.
Maar vandaag weer een nieuwe dag, meis met nieuwe kansen.
Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Soms is een tarcevahuidje niet goed in de sauna, maar d volle zon ook niet en daar kun je ook van genieten dusde saunamoet ook kunnen.Nu alle festiviteiten weer achter de rug zijn begint de gewone dag weer. Ik geloof niet dat de vooruitzichten heel slecht zijn, Groetjes