vrijdag 21 mei 2010

Werk enzo

Beetje een raar dagje vandaag. Vanmorgen weer op mijn werk geweest en de WIA is nu echt afgerond, tenminste de papieren romslomp, die kan ik nu opsturen. Het is toch best raar om zo bezig te zijn met afscheid nemen van je werk ook al heb ik dat natuurlijk grotendeels al gedaan. Ik besefte me terug op de fiets wel dat het nu echt zou aflopen en het voelde als een opluchting omdat het nu geregeld is en ik het kan afronden, maar ook wel als een verdrietig iets. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt en vond het fijn om bezig te zijn. De reden van het moeten stoppen is natuurlijk nog het meest erge.

Thuis was ik dan ook niet echt blij, samen met JW even een uurtje gesport en die moest daarna weer hard aan het werk. Ik voelde me niet echt blij, vermoeid en ben op de bank gaan zitten lezen. Buiten was het heerlijk weer en normaal ga ik dan het liefst buiten iets doen, maar ik had de puf niet en ook in de zon zitten kan toch niet meer zo als voorheen.

De dag wel leuk afgesloten in de bios met JW, we zijn naar Robin Hood geweest en dat was leuk. Ik hoop dat ik morgen weer wat beter te spreken ben , wel zo leuk ook voor JW.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Nee, meis van dit soort dingen wordt je niet blij.
Het voelt ook heel dubbel.
Blij dat het papierwerk wat moet afgerond is, maar verdrietig omdat je weer ergens een streep onder zet.
Fijn dat je de dag met een leuke film kon afsluiten.
Probeer er ook maar een gezellig, lang weekend van te maken.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Nu is er weer definitief een nieuwe fase aangebroken en natuurlijk is het raar, afsluiten van iets waar je nog maar net aan was begonnen, het afsluiten van je cariƫre en natuurlijk is de reden het ergste. Ik hoop wel voor je dat je dagen langzamerhand in genomen wordt door een zinvolle leuke tijds besteding, hebben wij deze week ook gedaan, onderuit gezakt, liggend kijkend naar een dvd uit 2001, die erg leuk was; een familie weekend