vrijdag 14 mei 2010

Dader

Nou we weten wie de dader was he he ) Net het laatste stuk van de crimi gekeken en om eerlijk te zijn viel het einde me een beetje tegen. Ik had een veel complexer einde in gedachten. JW en ik zaten overdag al te speculeren over de dader haha en we baalden beide dat het zo ' simpel' eindigde. We hebben ook alweer een tip voor een volgende serie gekregen, dus ik denk dat we er een nieuwe hobby bij hebben haha.

JW is echt niet fit, we zouden vanavond naar vrienden maar dat kon helaas niet doorgaan. Hij is verkouden en voelt zich lamlendig.
Ik hoop niet dat ik dezelfde klachten als JW krijg. hij hoest ontzettend veel en als mij dat ook overkomt dan schiet ik natuurlijk meteen lekker in de stress ;)

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Nou gelukkig is deze moord toch opgelost.
Het weekend maar lekker kalmaan doen en uitzieken.
Beterschap en een goed weekend.

Ibella zei

Soms zijn verwachtingen hoger, ha heerlijk zo`n ontspanning voor de nacht. Ik hoop niet dat het je uit de slaap houdt. Fijn weekend en geniet ervan. JW lekker uitslapen en anders vandaag maar in bed blijven, 2 zieken is een beetje teveel van het goede.
Beterschap en ondanks een fijn weekend. Liefs Ibella