zondag 30 mei 2010

Iets beter

Gelukkig voel ik me wat beter dan gisteren. Toen wilde ik echt wel even een pilletje hebben om me even niet bewust te zijn van de ellende waarin ik zit. Ik probeer me maar weer op te peppen en heb ook wel een leuke week in het vooruitzicht. Dinsdag een boottocht met allemaal lotgenoten. Ik ga ervan uit dat het leuk wordt, maar het zal ook wel moeilijk zijn. Vrijdag komt een vriendin uit Amsterdam logeren en ik een verjaardag van mijn vader. Morgen ook eindelijk weer eens naar het Behouden Huijs, creatieve therapie, het is wel een maand geleden sinds ik daar geweest ben.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Gelukkig voel jij je weer wat beter..!!
Natuurlijk wordt het dinsdag een hele leuke dag. Het is altijd fijn om lotgenoten te ontmoeten.
Geniet er van meis, het wordt vast een hele speciale dag.

Anoniem zei

Lieve Carolientje,
We gaan er van uit dat het morgen super gezellig gaat worden en ik ben er van overtuigd (dat heb ik 2 keer bij Sandra meegemaakt), dat het heel gezellig kan zijn, ondanks dat we met z'n allen in de shitzooi zitten. Maar ik was toch echt niet van plan om alleen over de ziekte te lullen hoor, echt niet.....En gezien ons gekakel op ons clupje ben ik van overtuigd dat er veel meer gespreksstof zal zijn. Maar ik kan mij wel voorstellen dat het voor jou ook moeilijk is, want je zult de jongste zijn en waarschijnlijk door de 60plussers niet als een patient gezien worden. We slepn je er wel door heen ;)
Tot morgen en groetjes aan JW.
Ohhh en alvast gefeliciteerd met je vader. Die is morgen toch jarig?
Nou, ik ga nu een poging tot een liter water drinken pfffffft voor de scan straks.
XXX Es