dinsdag 4 mei 2010

Slecht geslapen en de Wie aaaaaaaaa

Vandaag sinds lange tijd weer op mijn werk geweest en samen met mijn leidinggevende de ' papieren rompslomp' ingevuld om een WIA-aanvraag te kunnen doen. Het is nogal een proces, zeker gezien mijn situatie is het niet makkelijk om alle vragen 1,2 ,3 in te vullen. We zijn er wel dik twee uur mee bezig geweest. Het is best gek om de aanvraag te doen en je te realiseren wat de reden is, maar eigenlijk heb ik het mentale proces al een beetje doorstaan. Volgende week moeten we de puntjes op de 'i' zetten met de bedrijfsarts erbij.

Vannacht had ik erg slecht geslapen. Ik denk toch omdat JW er dan niet is en volgens JW zag ik er ook moe uit vanavond. Het wordt ook wel versterkt dat ik er moe uitzie omdat ik weer heel erg last van mijn ogen heb. Rode randen, pukkeltjes bij de wimperranden en een ontzettende loopneus en tranende ogen.

Vanavond hopelijk beter slapen, morgen is JW ook thuis en we kijken wel even wat we gaan doen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja,dat is een heel pakket,wel fijn om het samen te doen denk ik? Hopelijk slaap je vannacht beter.
xx hendrike

Anoniem zei

Op zich wel fijn dat je werkgever je hier mee helpt, maar het is weer een grens verder
Pukkeltjes op je wimperranden? Of bedoel je dat je allemaal korreltjes en korsten tussen de wimpers hebt. Dat is een gepier om dat er netjes tussen uit te krijgen. Bij mij gingen de wimpers gratis mee ;)
Vannacht beter slapen met JW blak bij je
Truste

XX Es

Marjolijn zei

Ja, meis dat zijn niet de leukste bezigheden. Maar fijn dat ze op je werk de helpende hand bieden.
Hoop dat je vannacht weer beter geslapen hebt en weer wat uitgerust bent.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

We gaan hier één voor één doorheen merk ik. Nu werkte ik bij een groot bedrijf en die deed al die papieren romslomp zelf. Ik weet het amper meer zo lang is het geledenVandaag dan maar een leuke dag ervan maken

Marjo zei

Ha Caro, Wat een rottraject moet je door. Het is jammer dat het je nachtrust heeft gekost. Maar het gaat ook weer over en raak je aan het idee gewend. En je sores met je wimpers herken met dank aan de Tarceva. Sterkte met alles en een dikke knuffel, Marjo