woensdag 18 mei 2011

Spinning

Vandaag is mijn moeder geweest. Lekker in huis bezig geweest en in de middag op R. gepast.
De meest in het oog springende gebeurtenis van vandaag is dat ik samen met JW en een vriend van ons A. naar de sportschool ben geweest en mee heb gedaan met een 'Spinning-uurtje'. Fietsen 40 minuten met weerstand. Vroeger deed ik dit altijd en ik dacht weet je wat ik doe gewoon mee op mijn eigen tempo. Het voelde zo maf, het leek weer net als vanouds, maar dat is het natuurlijk niet. Tot mijn verbazing ging het best goed.

Het was in ieder geval ook erg gezellig. Nu maar even uitrusten en hopen dat ik morgen geen enorme spierpijn heb ;-)

3 opmerkingen:

millhill zei

Heel stoer!!! Geniet er van!

Marjolijn zei

Knap hoor...!!
En....wakker geworden zonder spierpijn?
Fijne dag vandaag.

Esther zei

Ennnnn? Heb je spierpijn?