maandag 30 mei 2011

Doe het niet

De lounge set hebben we weer buiten gezet en heerlijk in de tuin gezeten. Vanmiddag naar het Behouden Huijs geweest en dat was een fijne middag. Er waren niet zoveel mensen, soms is dat wel fijn. Lekker rustig en meer ruimte om te praten terwijl je bezig bent.

Ik heb inmiddels ( alweer een paar weken geleden al) ook besloten samen met JW niet mee te doen aan het programma Over Mijn Lijk. Het was ook niet eens zeker of ik wel gekozen zou worden, maar ik heb na lang wikken en wegen besloten het niet te doen. Ik ga zeker kijken naar het programma, maar het is niet iets voor mij. Herkend worden en camera's in de buurt als je je niet goed voelt zijn dingen waar ik niet zeker van ben of ik het leuk ga vinden.
4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ik kan het me voorstellen meis, zou ook helemaal niets voor mij zijn.
Maar wel knap van de mensen die het wel doen.
Vandaag weer een ander dagje, nog geen zonnetje voorlopig, maar druppels.

hendrike zei

Ja, kan het me heel goed voorstellen,vind het een heel goed programma,maar er aan mee doen lijkt me zeker niet niks....

Esther zei

Ik heb respect voor de mensen die hier aan mee doen, maar ik heb ook respect voor de mensen, die hier niet voor kiezen. Het zou ook niets voor mij zijn.

Froukje zei

Maar je zou wel een zeer goed rolmodel geweest zijn Karin. Prima jouw keuze, zo te horen goed over nagedacht. Maar toch... iemand zoals jij, hoe jij omgaat met je ziekte, ja daar kunnen wij allen onze inspiratie uit halen. Dus Nederland ook!! Go Karin ;-) Dan maar in je eigen wereld, onze wereld, ook belangrijk genoeg.