zaterdag 14 mei 2011

Reuzenrad

Heerlijk uitgeslapen vanmorgen. Ben toch erg blij dat ik voor het weekeind al de de resultaten van de echo heb gekregen. Ik heb vandaag lekker kunnen genieten zonder vervelende sluimerende gedachten op de achtergrond. We zijn lekker even de stad in geweest. JW heeft nieuwe kleren en we hebben nog even over de kermis gelopen met de zus van JW en haar zoontje R. We hebben met zijn vieren in het reuzenrad gezeten met super uitzicht over de stad.

Meerdere attracties heb ik me maar niet aan gewaagd. Ben te bang dat ik misselijk word van dingen die teveel ronddraaien of over de kop gaan.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mooi, zo moet het ook hé..!
Hou het goede gevoel maar vast en vandaag nog zo'n lekker dagje.
Have fun.

Anoniem zei

Ik ben je gisteren helaas niet tegen gekomen. Wij waren gisteren in Vera Groningen omdat Blaudzun daar een optreden gaf. We hebben genoten, het reuzenrad heb ik alleen in de verte bekeken.

Nu voetballen kijken, jij ook?

groetjes Monique