zaterdag 28 mei 2011

Jummie

Gisteren waren we alweer terug in Nederland. We hadden de caravan weer bij mijn ouders gebracht en daarna dus een feestje van mensen die altijd mee gaan op wintersport. Er waren fotoboeken met foto's vanaf 1986 als ik het goed heb onthouden. Het was het eerste jaar dat we mee gingen. Ik was 6 of 7 toen ik begon met skieen. Ik ben niet de enige van de groep die getroffen is door Kuka. Al bladerend door de foto's werd ik getroffen door een foto waarop, ik geloof wel 3 mensen, waren afgebeeld die inmiddels al overleden zijn aan kanker.

Ik heb me goed vermaakt gisteren. Het was leuk om iedereen te zien en te spreken. Het was wel laat, maar de moeite waard. Nu zijn we echt thuis in Groningen en kunnen terug kijken op een verrassend leuke week. Het was even afwachten hoe we het camperen zouden ervaren, wat we van de locatie in Belgie zouden vinden, maar ik vond het erg geslaagd en JW ook. Thuiskomen is ook altijd weer heerlijk, ook letterlijk want er stond weer een HBES-taart in de over. Jummie!

1 opmerking:

Marjolijn zei

Leuk, zo'n welkom thuis..!!
Lekker taart eten vandaag.
Fijne zondag.