vrijdag 13 mei 2011

Daar ben ik weer

Nou dat is me nog nooit overkomen..Mijn blog was een lange tijd niet te gebruiken. Er is ook een post weggevallen van woensdag 11 mei. Nu kan ik weer bloggen gelukkig. Het kwam net op een moment dat er ook wel echt iets te vertellen was. Gisteren werd ik gebeld door mijn arts van het Martiniziekenhuis, mijn urinewaarden waren allemaal goed. Geen ontstekingswaarden meer en geen eiwit in de urine.
Vanmorgen had ik weer een onderhoudskuur en net toen de verpleegster mij wilde helpen werd ik opgeroepen voor een echo. Ik zou hem na de kuur krijgen, maar het kon er nog mooi vooraan.

Na de echo weer terug naar de oncologie-afdeling en de Avastin kon inlopen. Het infuus is weer in 1 keer geprikt, daar was ik erg blij mee. De verpleegster was sowieso een actief type, want ze had ook een arts gevraagd of de uitslag van de echo aan mij gegeven kon worden. Mijn 'eigen 'arts was er niet, maar een andere arts kwam aan mijn bed. Ik schrok wel toen ze op me afkwam lopen. Ik herkende haar van 2,5 jaar geleden, ze was erbij toen ik op de eerste hulp kwam na mijn longfoto om het vocht weg te halen en een paar weken later bij de longemobolie.
Ik dacht die komt even kijken hoe het met me is, maar ze had de echo gezien en vertelde me dat die goed was. Pfff wat een opluchting, ik had al weer zoveel scenario's in mijn hoofd van slecht-nieuws gesprekken.Super dat ik vandaag de uitslag al gekregen heb, anders had ik het weekeind weer in de rats gezeten. Ik heb nog een tijd met haar gesproken over de periode dat ik opgenomen was in 2008. Dat was wel een bijzonder gesprek.

Verder heb ik gisteren een mondgel gehaald voor de plekken in mijn mond, het was helemaal rood en er kwamen aften. De gel is ontzettend goor, maar ik heb wel het gevoel dat het werkt, vandaag is het al minder erg dan gisteren.

Zo het belangrijkste is weer online gezet , ik hoop dat mijn blog niet weer wegvalt. Het is toch wel een uitkomst om zo iedereen op de hoogte te houden.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig dat je niet langer hoefde te wachten dan nodig en helemaal geweldig is dat weer eens wat mee zit.
Hopelijk helpt de mondgel snel.

Prettig weekend, groetjes Monique

Froukje zei

Best goed nieuws voor vrijdag de 13e Karin. Mooi!
Groetjes Froukje

Marjolijn zei

Ha, gelukkig het werkt allemaal weer.
En nog mooier, dat je zulke goede uitslagen hebt.
Nu mag er een heel fijn weekend beginnen.
Geniet volop.

Anoniem zei

Wat fijn dat je de uitslag al voor het weekend gekregen hebt en dat die goed was! Gr. Richard en Rolien

Anoniem zei

Ik werd al ongerust dat er niks op je weblog stond, gelukkig alleen maar goed nieuws. Super dat het goed is en de echo niks laat zien. Heerlijk genieten van je weekend.
Renée