donderdag 5 mei 2011

Weer bingo

As-je is weer naar huis. Je merkt echt dat ze ouder wordt en flinke sprongen maakt. Het was druk, maar vooral gezellig. Vanmiddag hebben we haar naar huis gebracht, daarvoor even een stop bij de huisarts. Sinds gisteren kreeg ik last in mijn zij. Ineens een brandend gevoel en ik heb vanmorgen een potje urine meegenomen naar de arts en het is weer bingo. Er zaten ontstekingswaarden in de urine. Ik zit weer aan de antibiotica, ditmaal een sterkere en bij de apotheek adviseerden ze me cranberry-pillen te gaan eten.

De laatste ontwikkelingen van mijn medicatie heb ik mijn arts ook gemaild en hij bericht mij dat ik mijn urine op kweek moet laten zetten en een echo van mijn nieren moet laten maken. Ik ben blij dat ze beter gaan kijken waar de terugkerende klachten vandaag komen, maar nerveus word ik er ook wel van. Ik ga morgenvroeg een afspraak regelen in het Martiniziekenhuis en hoop dat het snel geregeld kan worden.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Hé wat vervelend meis, weer al die toestanden.
Maar van de andere kant, je wil ook wel duidelijkheid. Cranberry-pillen werken wel goed hoor, ze zuiveren echt.
Ik hoop dat je snel terecht kunt.
Sterkte meis.