maandag 9 mei 2011

Haar enzo

Vanmorgen gebeld met het Martiniziekenhuis en ik kan morgen om 15:00 uur bij de longarts terecht. Ik zal met hem het advies van mijn arts in de VU bespreken. Ik hoop dat ik meteen een echo kan krijgen, dan weet ik ook weer waar ik aan toe ben..

Ik kreeg zo'n schattige foto ( vind ik zelf hehe ) van mijn vader waar ik op sta met PP. Het zoontje van mijn zusje. Ik dacht als ik hem plaats dan kunnen jullie zien dat mijn haar weer iets begint te groeien. Ik draag geen petjes meer ofzo. Was wel even een stap, maar de buurvrouw van mijn zusje (kapster) heeft er vorige week even wat model in aangebracht ( naja de randjes bijknippen bij de oren en in de nek). Mijn wenkbrauwen en wimpers komen ook weer terug, ik moet zelfs weer mijn wimpers gaan bijknippen.

6 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat je zo snel een afspraak hebt kunnen maken. sterkte meis.

Ja, leuke foto, lekker kort koppie hoor, kan heel goed zo...!!!

Anoniem zei

lieve foto zeg! Mooi dat je vanmiddag een afspraak hebt, hoop voor je dat de echo ook meteen kan. Lees het wel weer op je blog!

Gr. Rolien

Esther zei

Mooie stoere coupe ;)

Eva zei

Hi Karin, hoe was het vanmiddag?


Liefs Eva

Anoniem zei

Was van mij, Renate Z...

Anoniem zei

Mooie foto! Stoer kapsel!