zondag 15 mei 2011

Sportzondag

Vandaag weer even gesport samen met JW. Ik heb 40 minuutjes gefietst en ik moet zeggen dat het wel lekker is even in beweging. Sporten was altijd een groot onderdeel van mijn leven, dat is het afgelopen jaar wel drastisch afgenomen.
Vanmiddag kwamen mijn ouders op bezoek, ik heb met ze koffie gedronken en op de radio hadden we de wedstrijd Ajax-Twente. Het was nogal een gepruts om een radiozender via internet te vinden, radio 1 was volgens mij gewoon overbelast door alle mensen die het wilden volgen.
De zondag staat dus in het teken van sport vandaag ;-)

De komende week staat er niet veel bijzonders op het programma, we zijn aan het denken om er nog even tussenuit te gaan. JW is nu nog vrij.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Dan maar lekker van profiteren, nu er nog gelegenheid voor is.
Jammer dat het weer niet zo mooi is deze week.