dinsdag 31 mei 2011

Ff alleen

Zit moe maar voldaan op de bank. Lekker met mijn moeder in huis gewerkt en geshopped vandaag en verwend door haar ;-) Het was heel gezellig. Aan het einde van de dag gegeten bij de zus van JW waar JW's ouders oppassen. Het bekende verhaal op dinsdag inmiddels, maar het blijft een fijne dag.

JW zit alweer in België. Dit keer in de Ardennen met een goede vriend. Ik ga lekker naar mijn ouders morgen , mijn vader is jarig. Ik had vanavond al mee kunnen rijden naar mijn ouders , maar ik heb even behoefte aan alleen zijn, mijn eigen bed en een boek. De afgelopen dagen doe ik veel, veel mensen om me heen en zo nu en dan is het wel fijn om even alleen te zijn.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Heerlijk toch als je huis weer lekker schoon is, kan ik ook zo van genieten.
Proficiat met je vader, maak er samen maar een gezellige dag van.
Veel plezier...!!!